Individuele coaching: naar je kern-energie!

Neem contact op voor een intake-gesprek!

Als gecertificeerd NLP Coach begeleid ik je op de volgende thema’s:

Het kan gaan over:

Prijzen

Coaching particulier:
Coaching voor zzp’er (beroepsmatig):
Coaching i.o.v. een organisatie (beroepsmatig):

€ 120,- per uur (incl BTW)
€ 150,- per uur
€ 150,- per uur

Locatie

Coaching vindt plaats in Het Coachhuis in Leusden. Bij goed weer maken we gebruik van de omgeving en gaan we naar buiten. In overleg kunnen de sessies op een andere (Coachhuis) locatie of online plaatsvinden.

Quotes

"Wat de meeste impact had? Mijn angsten en overtuigingen onder ogen te zien en deze los te laten. Met Marc ga je echt de diepte in en dat kan best confronterend zijn."

Yvonne

"#realconnection kan ik beamen Marc, we zijn net onderweg maar heb al indrukwekkende momenten met je beleeft. Jouw coaching heeft me ‘met mezelf’ in contact gebracht en effect gehad op ‘de ander’ #verbinding #dank"

Robin

"Marc wist door mijn rookgordijn heen te kijken, stelde mij de juiste vragen en gaf mij handvatten om mijn problemen aan te gaan."

Robert

"Dank je wel Marc! Ik ben ontzettend blij dat ik deze sessies bij jou heb mogen volgen. Het heeft me nog meer bewust gemaakt en ook concrete handvatten gegeven om mijn uiteindelijke doel, milder zijn voor mezelf te bereiken!"

Alexandra

Contact

Ik kom graag met je in contact om te ontdekken wat we voor elkaar en anderen kunnen betekenen als we onze krachten bundelen. Zet jij de eerste stap?

Velden gemarkeerd met een (*) zijn verplicht.
Dank! Het formulier is succesvol verstuurd.
Oops! Something went wrong while submitting the form.